Hi

Ny retssag: Jeg bliver sagsøgt for injurier af Isam Bachiri, den tidligere forsanger i Outlandish

af | okt 13, 2024 | Dansk

Som svar på at Bachiri i flere medier legitimerede Hamas, og kaldte danskerne medskyldige i folkedrab og Danmarks statsminister for blodbadets statsminister, på grund af støtten til Israel, skrev jeg dette på mediet X: “Du støtter terrorisme, du er en terrorist.”

Udover at legitimere Hamas har han også støttet og indsamlet penge til en organisation, der nu er mistænkt, sigtet, af den danske stat for at sende penge til Hamas.

Da han blev spurgt til indsamlingen af BT, sagde Bachiri, at han ikke fortryder selv hvis pengene er endt hos Hamas. Bachiri fortryder altså ikke at have støttet Hamas økonomisk – hvis det altså viser sig at være tilfældet. Økonomisk støtte til Hamas er ulovlig, jf. terrorloven, hvilket blandt andet er grunden til at organisationen som Bachiri samlede ind til – og promoverede – er på anklagebænken. Og billiger han med de udtalelser ikke også økonomisk støtte til Hamas, idet han ønsker at legitimere økonomisk støtte til Hamas? Og er det ikke også ulovligt, jf. terrorloven? En ting er sikkert, og det er at Isam Bachiri må til at forstå at terrorisme er ulovlig i Danmark. Man skal hverken billige den, legitimere den eller støtte den.

Terrorisme er ulovlig og afskyelig.

Det er også underligt at Bachiri har fået organisationen bag terroranklagerne til at slette i hvert fald en af videoerne, hvor han reklamerer for indsamlingen til Gaza. Der findes også en anden video som blev slettet- efter anholdelserne i terrorsagen – hvor Bachiri er med til at samle ind til organisationen. Jeg har begge videoer.

Efter den 7. oktober 2023 ville Bachiri ikke fordømme Hamas, da han blev spurgt til dette i flere medier. Bachiri kaldte folkemordsangrebet – og massakren den 7. oktober – for en reaktion på besættelsen og talte om retten til modstand. Om Nova Festival sagde han noget i retningen af: … man kan ikke have et folkedrab og en festival på samme tid.

Manden er musiker, alligevel er det sådan han taler om unge festivalgæster, blot fordi de er israelere. Dette siger han om ca. 300 dræbte unge mennesker, der blev voldtaget og slagtet. Kidnappet.

Kære Isam, lad os dog diskutere emnet offentligt, hvis du er stolt af og står ved dine holdninger? Hvis du har en god sag mod mig?!?! & Hvorfor sagde du ikke ja til debatten – direkte på radio24syv om netop min kritik af dig?

Flere Artikler

Islams Offentlige Hemmeligheder: Debat med Ahmed Akkari

https://www.youtube.com/watch?v=hyRsFAWu6xA Ahmed Akkari indrømmer, at mange muslimer ikke kender teksterne, derfor kan en ny fortolkning konstrueres.Dvs. at teksterne har et frygteligt indhold, men han opfordrer til, at vi skal sige, at der står noget andet end der...

Demonstration for et Frit Iran

https://www.youtube.com/watch?v=CRc-oF0AJ5g Trykkefrihedsselskabets formand Aia Fog var inviteret som taler, da Jaleh Tavakoli og Frit Iran bød til demonstration på Rådhuspladsen i København søndag 9. oktober. Talerlisten er som følger: Jaleh Tavakoli (Frit Iran og...

Israel

Hvorfor er jøder så hadet? Først noget positivt: Jeg fik på min tur til Israel muligheden for på nært hold at mødes med og bo sammen med arabere og muslimer der grundet The Abraham Accords nu kan tage til Israel og søge freden med jøder.  Den 25. april 2024 Det var...